Маги е новият музикален идол на България и Македония

Търновката пребори македонеца Боян Стойков с преднина от едва 9%
9 юни 2009 08:37,
274
Маги е новият музикален идол на България и Македония
Снимка: Булфото

„Не е имало такова изпълнение и такава певица в трите сезона на Мюзик Айдъл“.

Това каза Дони след първото изпълнение на Магдалена Джанаварова, която спечели първото място, по време на финала на Мюзик Айдъл 3.

Това е и мнението на голяма част от зрителите на шоуто още първия път, когато чуха гласа й.

И сякаш състезанието приключи още тогава. То от самото начало се разбра, че качеството на това издание на състезанието ще е кът.

Качество, що се отнася до шоуто, защото това беше най-слабото издание на предаването, но с най-силните гласове.

Още на старта заради прищявката на фолк певицата Мария отпадна такъв глас, не, по-точно гласище, като това на Рут, която е подгрявала концерт не на кого да е, а на Джъстин Тимбърлейк.

Вместо нея, да продължи бе пуснат Пламен, който логично напусна състезанието още при следващото гласуване.

Мюзик Айдъл 3 протече под сянката на трагичната история на Виктория Димитрова.

Момичето твърди, че е загубило зрението си вследствие на побой от бившия си приятел Димитър Симеонов, който е бил барабанист в групата „Сленг“.

Всички изключително много съчувствахме на Вики.

В крайна сметка тя напусна състезанието по свое желание заради създалото се мнение, че за нея се гласува не заради способностите й на певица, а заради личната й трагедия.

Досега не бяхме виждали използването на човешка драма за целите на едно предаване.

Всичко обаче вече е в миналото, новият Мюзик Айдъл на България вече е излъчен, макар и някак без нужната емоция.

Може би обстановката бе охладена от появата на Генерала, който не стана ясно в ролята си на какъв връчи знака на София на победителката и обяви, че ще финансира първия клип на Маги.

Това беше Мюзик Айдъл 3 и за да не изглеждаме черногледи, можем с чиста съвест да кажем, че в него имаше две прекрасни неща: гласът на Маги и присъствието на водещата Саня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много толерантни сме били. Видите ли8 македонците очаквали да ги порежат още в началото. Ми те точно това и направиха. Допуснаха ги в 13 те човека. Единия го махнаха в началото, другия горе-долу посредата, а третия му биха шута на финала. Момчетата са си много талантливи и най важното е, че не се надвикват и вият през цялото време. Но това е положението. Таланта бил на първо място. Никоя от момичетата не можа да изпее нещо различно от основния си стил на пеене.
192
0
 
2
 
! Отговори
Билан преди 14 години
Айде... Всичко било нагласено! Който и да бе победил, пак щеше да ви е нагласено! Ако беше нагласено щеше да победи оная Барби с дългите крака и лигавия глас, на която вече й забравих името и всички спрягаха за любимка на журито. От началото бях за Маги и на финала пуснах 3 SMS-а за нея. Много ясно че на финала ще победи Българското момиче - все пак българите сме повече от макетата, нали? Все още.
191
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Оправете си статията! Фамилията на Боян не е Стоев, а Стойков!
190
0
 
2
 
! Отговори
оптимист преди 14 години
Сценарият кои ще напусне и кои ще остане беше толкова предсказуем ,че отдавна знаех кои ще остане на финала-Магдалена ,която не знам защо толкова много лансираха и Боян,защото трябваше до последно да има македонец.За мен наи-добрият изпълнител беше Преслава.Всяка седмица беше на елиминации,защото им носеше много есемеси.Накрая я пратиха да си ходи и лаврите обра Магдалена. Простоиите които се ръсеха в това шоу бяха в пълен контраст с младите хора които пяха много добре.
189
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ама вие си спорите за глупости. Вот на публиката. Дрън дрън. Абе хора що за заблудени овце сте. Какво ви показват на екрана - някакви проценти. Я сега ми кажете, че не може всеки да си напише цифричките. Обработвали гласовете. Глупости. То се е знаело още при започването на предаването кой ще спечели. Как пък всяка година до финал стигат момче и момиче? Или пък сега ще ми кажете, че не е станало ясно, че македонците ще ги прецакат.
188
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
VIVA PINO4ET ot BANKIA!KWO? A? AHaa BOBO4ET de sega KMET za SMET
187
0
 
2
 
! Отговори
ema преди 14 години
Според мен момичето си пее много добре.Хич не е лесно да се изпее от жена тази песен на Фреди Меркюри,а тя го направи перфектно!Нямала визия.А да не би Боян да има?Освен това тук се слуша гласа,а не се гледа визията,или поне не тя е водеща.За справка може да погледнете английския вариант.
186
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не знам как Магдалена победи. Аз лично не можах да издържа да изслушам докрай дори само едно нейно изпълнение, толкова не ми харесваше гласа й! Имаше много по-добри и интересни изпълнители от нея. Радвам се, че не живея вече в България и мога да си гледам шоу програмите тук - поне не са толкова нагласени. Съжалявам, че си губех времето да следя Music Idol 3 с надеждата, че ще победи най-добрият! Това просто не е целта в България.
185
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не гледам подобни БиТиВи бози, но тая победителка има ужасна визия и май доста излишно самочувствие ...А пък на вас, които откривате топлата вода, че всичко е нагласено, ще ви кажа -това е БиТиВи !!! ... В тази телевизия всичко е манипулирано !!!
184
0
 
2
 
! Отговори
Antoaneta преди 14 години
Браво на Магдалена! Дано да успее зад граница,защото като слушам какви посредствени парчета и *** клипове имат предишните айдъли,ми става мъчно за талантливите млади хора. От македонците най-добър беше Александър.
183
0
 
2
 
! Отговори
мунчо преди 14 години
182- ти също си за лопата
182
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
що не я награди Волен Сидеров, ми Бойко?
181
0
 
2
 
! Отговори
redordead преди 14 години
тая е ба си кобилата, много не ме кефят такива жени - едра, кокалеста и на всичкото отгоре - тъпоумна, жалко, че не спечли Боян или онова другото котенце дето остана трета...
180
0
 
2
 
! Отговори
хохо преди 14 години
прасета в космоса
179
0
 
2
 
! Отговори
мунчо преди 14 години
няма ли лопати за тия дето само дрънкат простотии и хабер нямат от музика ,още по-малко от певци.чалгата ви е пийнала остатъка от малките мозъчета.ДА СЕ ЗНАЕ-ЛОПАТИТЕ ЗА ВАС,ЗА МУЗИКА СИ ИМА ХОРА.
178
0
 
2
 
! Отговори
sladka преди 14 години
тя изобщо нямаше място на финала, егати посредственото момиче, грам излъчване няма, то само с викане НЕ ставаама сега съвсем ще си вирне носа, и без това самочувствието и е в излишъкда вземе да прочете тук какво наистина мислят хората за нея, не да лети в облаците
177
0
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 14 години
Кво бъдеще бе Мен, пее по кръчми на повикване - да за съжаление на това се казва бъдеще за един музикант тук у нас. Може и да има глас, но песните и са скучни, ако си ги чувал. Мадона няма глас, ама и билети за концертите и няма !
176
0
 
2
 
! Отговори
Павел Петров преди 14 години
Магдалена закри финала с първия си сингъл.Кога го направиха този първи сингъл за 5 мин.Гостува "на живо" при Слави,а предаването е запис от 07.06(неделя).Сами си правете изводите дали вашето гласуване е определило новия идол! ;)
175
0
 
2
 
! Отговори
NELI преди 14 години
Че Боян беше най-добър спор няма.Че нямаше да го допуснат да стане музикален идол на България се знаеше от самото начало.Всичко беше "игра".Но след като трябваше да е българин да бяха избрали поне най-качественото.Преслава имаше и гласа, и непринудеността,и всичко каквото трябва да има един музикалин идол.Дори и визия.Абе всичко което тази Магдалена го няма.Е как да не се учудваме и да мислим че нагласени неща няма -като има.Магдалена ни показа че знаеше предварително избора!
174
0
 
2
 
! Отговори
rockforever преди 14 години
Добре, че е Томата да ни отсрами за музикален идол. Хубаво момче, завладяващ рок глас, излъчване. Различен, готин, земен.Невена е доста комерс, слива се с още един куп като нея.